E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zekâ Araçları - Ticaret Bakanlığı


İçerik Kategorileri
C-LEVEL E-İHRACAT KAMU KURULUŞU / BELEDİYE / BAKANLIK PAZARYERLERİ TEKNOLOJİ ÜRETKEN YAPAY ZEKA YAPAY ZEKA

Son Yazıları
ÖzÜ aAPGM 10. Dönem Mezunlarını Verdi
GAYRİMENKUL  DİĞER  PERAKENDE  EĞİTİM  C-LEVEL 
TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin Özel Çalışması: Bir Bakışta Organize Sanayi Bölgeleri 2024
GAYRİMENKUL  DİĞER  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  GAYRİMENKUL DEĞERLEME 
Deloitte Teknoloji Trendleri 2024 Raporu
YAPAY ZEKA  PERAKENDE  DANIŞMANLIK / ARAŞTIRMA  C-LEVEL  METAVERSE  TEKNOLOJİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  SİBER GÜVENLİK 
Across Study Tour İstanbul’un Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
AVM  PERAKENDE  BASIN  YATIRIMCI  AR-GE VE İNOVASYON  C-LEVEL  İHRACAT 
GYODER Gösterge 4. Çeyrek Raporu Yayımlandı
GAYRİMENKUL  AVM  DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  C-LEVEL  TURİZM  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  TİCARİ GAYRİMENKUL 
2024, 29 Mart

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından "E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zekâ Araçları" isimli bir kılavuz yayımlandı. 

Kılavuz, yapay zekânın e-ihracatta yarattığı devrimden hareketle, e-ihracat yapmak isteyen veya mevcut faaliyetlerini genişletmek isteyen ihracatçıların ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir kaynak sunuyor.

Yapay zekânın e-ihracatta rolünü merkeze alarak hazırlanan kılavuz, e-ihracat yapanların iş süreçlerini optimize etmek, pazar analizi yapmak, müşteri hizmetlerini geliştirmek ve nihayetinde global pazarlara etkin bir şekilde erişmek için gereken bilgi ve araçları sunmayı amaçlıyor.

"Giriş", "ChatGPT" ve "Diğer Yapay Zekâ Araçları" olmak üzere 3 bölümden oluşan kılavuz; yapay zekânın nasıl çalıştığını, ChatGPT ve e-ihracattaki yerini, ChatGPT'nin iki farklı versiyonu 3.5 ile 4.0'ün karşılaştırmasını, kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini, hangi konularda yararlanılabildiğini ele almasının yanı sıra Midjourney, Tailor Brands, OpusPro gibi diğer YZ araçlarını inceliyor.

E-ihracat alanında faaliyet gösteren firmalara rehber olma özelliği taşıyan yayına aşağıdaki linkten ulaşarak inceleyebilirsiniz:

E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zeka Araçları